Avena

Avenan blogin takana kirjoittelee seuraavanlainen tyyppi, jolla on ikää mittarissa +30 vuotta, joka työskentelee sinnikkäästi freelancer sairaanhoitajana ja pyörittää  hyvänolon yritystä ja huusholla kahden ison koiruuden ja kahden kissaherran kanssa maaseudun ”taajamassa”.

Blogissani hämmästelen ja kummastelen päätäni askarruttavia asioita. Nämä ovat tyypillisimmin erilaisia meidän hyvinvointiimme vaikuttavia tekijöitä tai erilaisia ilmiöitä.  Olen aina ollut kiinnostunut vaihtoehtoisista maailmankatsomuksista, ja nyt oman yritykseni tiimoilta olen höpsähtänyt myös opiskelemaan ja laajentamaan omaa maailmankatsomustani kohti itämäisiä filosofioita ja niiden tarjoamia vaihtoehtoisia hoitomuotoja.

Idealistina katselen maailmaa vihreiden silmälasien läpi, ja pohdiskelen voisimmeko kuitenkin elää sulassa sovussa ja harmoniassa, luonnon ja toisten kanssa kulkijoiden kanssa.  Jospa me voisimme vain napata  ne isoimmat rusinat pullasta ja liittää sekä länsimaiset filosofiat ja itämaiset yhtenäiseksi, tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Pohdiskelen mistä se hyvä elämä rakentuu, ja kenellä sitä on ja mistä sitä saa ostaa? Eli tällainen oman tiensä ja kiemuraisten polkujensa kulkija, joka kuvittelee omaavansa suuria ajatuksia ihmiskunnasta…